13 juli Een geweldig concert over de oceaan heen

Na onze eerste nacht in Toronto zijn we opgestaan om lekker te ontbijten in onze residentie. Op het menu stond vers fruit en een assortiment aan koffiekoekjes, muffins en cake.

Hierna hebben we een korte wandeling gemaakt naar het Distillery district. Dit was het oude, industriƫle gedeelte van Toronto dat nu naar een hippe, nieuwe buurt met veel boetiekjes en eetgelegenheden is omgetoverd. Hier hebben we even rondgewandeld in onze groepjes om de sfeer wat op te snuiven en wat te snuisteren in gezellige winkeltjes.

Na het nemen van vele foto's, zijn we verder gewandeld naar onze lunchplek de "Cora". We konden hier genieten van een heerlijke, uitgebreide lunch met eitjes, pannenkoekjes, spek, ham en fruit.

Nu we terug op krachten gekomen waren, zijn we verder gegaan naar onze concertplaats "The Royal York Road United Church". Na een zeer korte repetitie hebben we een prachtig concert gezongen waar niet alleen het publiek in Canada van kon genieten, maar ook familie en vrienden thuis. De mensen ter plekke hadden gezorgd voor een livestream, waardoor het thuisfront live kon kijken en luisteren. Bijna 100 mensen hebben dit gedaan en de reacties waren hartverwarmend en zeer fijn om te lezen. (Link youtube https://youtu.be/CT6ilXryKBI )

Op de terugweg heeft onze top chauffeur ons nog een korte rondleiding gegeven door Toronto. We zijn voorbij het oude stadhuis gereden, dat nu functioneert als het gerechtsgebouw. Nadien zijn we kort gestopt bij het nieuwe stadhuis om een nieuwe groepsfoto te maken bij de letters van Toronto.

Opnieuw konden we uitgebreid dineren in de "Vivo", waar we wederom genoten van lekkere pizza's en pasta's.

Voor het slapengaan hebben enkelen nog wat wat gezelschapsspellen, pool of pingpong gespeeld. En na deze drukke dag konden we weer voldaan onze bedjes inkruipen.

Sharon

Meer items

Contact

leuvensmeisjeskoor@gmail.com


Canada, here we come
Privacy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x