15 juli laatste concert op Canadese bodem

Vandaag moesten we om half negen aan het ontbijt zijn. Nadien stapten we de bus op die ons naar Cherry beach bracht. We konden zwemmen in het Ontario Lake. Dit meer is groter dan Belgiƫ. Aan de overkant van het meer liggen de Verenigde Staten. Er was ook een speeltuin. Sommigen zaten te lezen, zonnen, .... op het strand. We genoten allemaal van het rustige voormiddagje.

Rond 12u vertrokken we naar het Cora restaurant waar we een lekkere lunch kregen. Daarna kregen we nog even tijd om ons klaar te maken voor ons laatste concert in Canada. 

Normaal was het 45 minuten rijden maar door de file (er was een autocross waardoor verschillende wegen waren afgesloten) werden het 2 uren.  Daardoor was er geen tijd meer om te repeteren. Snel nog allemaal naar de wc en dan begonnen we eraan. 

Het was een fantastisch concert met een enthousiast publiek. Nicole kwam dan ook nog , vanuit het niets met de verrassing dat we My fair lady gingen zingen (al lang niet meer gezongen) maar we deden het fantastisch. 

Na het concert kregen we snacks en souvenirtjes .

Daarna vertrokken we naar de Vivo waar we voor de laatste (vierde) keer lekker aten. Ook daar kregen we allemaal nog een verrassing. 

Moe maar voldaan stapten we weer naar ons verblijf . 

Morgen trekken we weer verder .

Slaapwel !

Amber en Marthe


Meer items

Contact

leuvensmeisjeskoor@gmail.com


Canada, here we come
Privacy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x