3 juli - We zijn eindelijk compleet!

Vandaag lieten we de Auberge in Montréal achter ons om verder te rijden naar onze volgende verblijfplaats.
Na een rit van 3 uur kwamen we aan in Lévis, een buitenwijk van Québec. We genoten van ons lunchpakket in het zonnetje en reden nadien door naar de concertplaats.  Hier werden we met open armen ontvangen. We repeteerden 2 liedjes samen met het gastkoor 'Choeur du monde' en hielden nadien nog een korte repetitie voor het concert kon starten. We genoten met volle teugen van het namiddagconcert. Vlak voor het laatste liedje zagen we Laura C. toekomen. Dit toverde meteen een lach op onze gezichten. Fijn dat de groep nu helemaal volledig is en dat ze toch nog even mee kon zingen.

Na het concert werden we door het gastkoor nog uitgenodigd voor een receptie en een avondmaaltijd. Zij genoten duidelijk van ons gezelschap en wij voelden ons heel welkom. We aten kip en vervolgens taarten die speciaal voor ons gemaakt werden (zie foto's) met maple syrup, al een voorsmaakje voor onze uitstap morgen.
We zongen nog 2 liedjes samen en keerden tevreden terug naar onze Auberge. We installeerden ons op onze kamers en na nog een gezellige avond doken we allemaal ons bedje in.

An, Karen, Sharon 


Meer items

Contact

leuvensmeisjeskoor@gmail.com


Canada, here we come
Privacy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x