8 juli - avontuurlijke ontspanning

Hoi allemaal!

Vandaag begon onze dag een tikkeltje vroeger dan anders. Om 7 uur stond de eerste groep al klaar aan het ontbijt (de ene al wat meer uitgeslapen dan de andere).  Na een leuke busrit kwamen we aan bij het kajak vertrekpunt. Daarna zijn we in onze wetsuit gekropen en waren we helemaal klaar om de St Laurens rivier te trotseren. Het water was koud en de golven hoog (vooral bij de 2de groep ;) ) maar het was een geslaagde tocht. 

Eens teruggekeerd op het domein waren we allemaal toe aan wat rust en verkoeling in/aan het frisse zwembad. Op de middag konden we genieten van een lekkere croissant en zoals altijd een lekker sapje. Daarna hebben we het chillen voortgezet als namiddagactiviteit zoals: wandelen, spelletjes (weerwolven) spelen, boekje lezen, naar de dieren kijken,...  

Als avondmaal kregen we iets waarvan we eigenlijk niet goed weten wat het was maar het was typisch Canadees en heel lekker.
Later op de avond mochten we deelnemen aan 'De grote koorquiz' die door een paar meisjes georganiseerd was.

Nu gaan we lekker van het kampvuur genieten en dan kruipen we ons bedje in want morgen staat er ons een lange reis te wachten.

Slaapwel <3   

Eva, Kaat & Floor xx


Meer items

Contact

leuvensmeisjeskoor@gmail.com


Canada, here we come
Privacy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x